Zonneklep laten monteren

Een zonneklep laten monteren op de voorruit van uw bedrijfswagen door WeLu Lighting Service zorgt ervoor dat u een stuk relaxter de weg op gaat. De zonneklep beschermt uw ogen tegen storend zonlicht, wat zorgt voor een extra stukje comfort achter het stuur. De verschillende uitvoeringen en varianten die wij aanbieden met of zonder (led)verlichting voegen daarnaast ook nog eens wat extra klasse toe aan uw bedrijfswagen. Al met al dus niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Dat is ons streven!

U herkent het vast wel. De zon staat laag en uw zicht op de weg wordt slecht. U begint te knijpen met uw ogen om het zicht nog wat te redden, maar echt werken doet het niet. Daarnaast zit u op deze momenten ook totaal niet relaxt achter het stuur. Wellicht krijgt u er zelfs hoofdpijn van. Met een zonneklep van WeLu Lighting Service lost u dit probleem in één klap op en zit u weer zelfverzekerd achter het stuur. Maar dat niet alleen, met onze designs straalt u met uw bedrijfswagen ook nog een klasse uit.

Zonnekleppen laten leveren en monteren

Wij verzorgen de complete levering van uw zonnekleppen en zo u wilt zelfs de montage. Dit laatste is zeker aan te raden als u geen risico’s wilt lopen, maar gewoon zeker wilt weten dat het goed zit. Ons vakbekwame team monteert uw zonneklep met zorg en aandacht, zodat dit er piekfijn uit komt te zien.

 

  • Zelfverzekerd en stijlvol de weg op
  • Grote verscheidenheid aan uitvoeringen en varianten
  • Met of zonder (led)verlichting
  • Nauwkeurige montage

Zonneklep uitvoeringen en varianten met of zonder (led)verlichting laten monteren

Bij WeLu Lighting Service hebben we een breed scala aan uitvoeringen en varianten zonnekleppen. Op deze wijze leveren wij voor elk type bedrijfswagen een geschikte zonneklep. Ook is het mogelijk om (led)verlichting te verwerken in uw zonneklep. Zeker een aanrader als u wilt gaan voor een stijlvol en professioneel uiterlijk waarmee u klasse uitstraalt. Ons ervaren personeel helpt u maar al te graag in de zoektocht naar een zonneklep die past bij uw bedrijfswagen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor bedrijfswagen verlichting van WeLu Lighting Service. Klik hier voor meer informatie over onze mogelijkheden op dit gebied.

Bent u geïnteresseerd in onze zonnekleppen en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Of kom gerust even bij ons langs aan de Hessenweg 123 te Lunteren.

BEDRIJFSWAGEN VERLICHTING

Uw bedrijfswagen ook in het donker op laten vallen? Wel zo veilig, en bij WeLu Lighting Service ook nog eens stijlvol. Zo straalt u professionaliteit uit en gaat u vol trots de weg op. 

ZONNEKLEPPEN

Wij bieden u een grote variëteit aan zonnekleppen. Met of zonder LED-verlichting en nog vele andere mogelijkheden. Wij adviseren u wat het beste past bij het uiterlijk van uw bedrijfswagen.

EXCLUSIEVE

AANHANGWAGEN BOUW

Zoekt u naar een specifieke aanhanger, maar kunt u die nergens vinden? Zoek dan niet verder! Wij bouwen een op maat gemaakte aanhangwagen, volledig volgens uw wensen.

TRAILER VERLICHTING

Wilt u uw trailer graag voorzien van goed licht? Onze verlichting voldoet ten aller tijde aan de wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

AANHANGWAGEN verlichting

Heeft uw gebruikte of juist gloednieuwe aanhangwagen behoefte aan nieuwe verlichting? Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.