Trailer verlichting laten monteren

U wilt natuurlijk veilig de weg om met uw trailer. De verlichting van uw trailer is hierin van groot belang. Door uw trailer verlichting te laten monteren door WeLu Lighting Service bent u verzekerd van goede en stijlvolle verlichting. Ons ervaren team van monteurs monteert uw splinternieuwe verlichting met zorg en aandacht. Zo gaat deze verlichting nog een vele jaren mee.

Stijlvolle trailer verlichting

Naast veiligheid is de uitstraling van uw trailer natuurlijk ook belangrijk, dat snappen wij maar al te goed. Onze trailer verlichting is er daarom in verschillende uitvoeringen, waardoor u kunt kiezen welk type verlichting bij u en uw trailer past. Veilige functionaliteit in combinatie met een stijlvolle uitstraling, dat is waar wij naar streven.

Naast de verlichting van uw trailer zijn wij ook zeer ervaren in allerlei andere elektrische systemen voor uw trailer. Ons team monteert ook deze systemen voor u op uw trailer. Zo bent u verzekerd van een trailer die beschikt over de nieuwste technologie.

Nieuwe verlichting, ook voor gebruikte trailers

WeLu Lighting Service voorziet niet alleen uw splinternieuwe trailers van nieuwe verlichting, maar ook uw gebruikte trailer. Onze monteurs monteren uw nieuwe verlichting met zorg en aandacht, zodat u voor een lange periode geen enkel omkijken meer heeft naar de verlichting van uw trailer. Zo kunt u de weg om met uw trailer waar en wanneer u wilt, zonder rekening te hoeven houden of uw verlichting werkt.
Wilt u uw volledige verlichting laten aanpakken? Laat dan ook de verlichting van uw bedrijfswagen aan ons over. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u stijlvolle en functionele verlichting laten monteren op uw trailer? Hecht u waarde aan de levensduur van deze verlichting, zodat u voor lange tijd voorzien bent? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Of komt gerust bij ons langs aan de Hessenweg 123 te Lunteren.

BEDRIJFSWAGEN VERLICHTING

Uw bedrijfswagen ook in het donker op laten vallen? Wel zo veilig, en bij WeLu Lighting Service ook nog eens stijlvol. Zo straalt u professionaliteit uit en gaat u vol trots de weg op. 

ZONNEKLEPPEN

Wij bieden u een grote variëteit aan zonnekleppen. Met of zonder LED-verlichting en nog vele andere mogelijkheden. Wij adviseren u wat het beste past bij het uiterlijk van uw bedrijfswagen.

EXCLUSIEVE

AANHANGWAGEN BOUW

Zoekt u naar een specifieke aanhanger, maar kunt u die nergens vinden? Zoek dan niet verder! Wij bouwen een op maat gemaakte aanhangwagen, volledig volgens uw wensen.

TRAILER VERLICHTING

Wilt u uw trailer graag voorzien van goed licht? Onze verlichting voldoet ten aller tijde aan de wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

AANHANGWAGEN verlichting

Heeft uw gebruikte of juist gloednieuwe aanhangwagen behoefte aan nieuwe verlichting? Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.