Exclusieve aanhangwagen bouw

Bent u op zoek naar een specifieke aanhangwagen, maar kunt u die nergens vinden? Wij van WeLu Lighting Service verzorgen exclusieve aanhangwagen bouw voor u op maat volgens uw wensen. Daarnaast kunnen wij bestaande aanhangwagen ombouwen naar uw wens. Wij zorgen ervoor dat uw aanhangwagen geschikt is voor uw werkzaamheden. Kortom, wilt u uw aanhangwagen op maat laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Exclusieve aanhangwagen bouw op maat

Wij begrijpen dat uw aanhangwagen moet aansluiten op uw werkzaamheden. Om deze reden is het van belang dat de aanhangwagen beschikt over specifieke functionaliteiten. Exclusief maatwerk is wat u in deze gevallen zoekt, dit is exact wat wij u bieden. Wij maken uw wensen waarheid.
Uw wensen en eisen zijn dan ook het startpunt van de bouw. We beginnen met een goed gesprek, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Ons gespecialiseerde team geeft u hierbij advies over de functionaliteiten en mogelijkheden. Samen komen we tot een professionele aanhangwagen die geschikt is voor al uw werkzaamheden.

Aanhangwagens met oog voor detail

Ons ervaren team bouwt uw aanhangwagens met zorg en aandacht. Oog voor detail is hierin zeer belangrijk. Alleen zo is het mogelijk u een stijlvolle aanhangwagen te bieden die voldoet aan de wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW). Om te voldoen aan deze wetten en regelgeving is verlichting erg belangrijk. Klik hier voor meer informatie over onze aanhangwagen verlichting.
Na de inventarisatie van uw wensen gaan wij aan de slag. Onze werknemers zijn bekend met een groot aantal technieken, waardoor veel bij ons mogelijk is. Wij bouwen totdat u tevreden bent over uw nieuwe aanhanger.

Bent u op zoek naar een specifieke aanhanger die voldoet aan al uw wensen en eisen? Hecht u waarde aan kwaliteit en duurzaamheid? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Op werkdagen kunt ook bij ons langs komen aan de Hessenweg 123 te Lunteren.

BEDRIJFSWAGEN VERLICHTING

Uw bedrijfswagen ook in het donker op laten vallen? Wel zo veilig, en bij WeLu Lighting Service ook nog eens stijlvol. Zo straalt u professionaliteit uit en gaat u vol trots de weg op. 

ZONNEKLEPPEN

Wij bieden u een grote variëteit aan zonnekleppen. Met of zonder LED-verlichting en nog vele andere mogelijkheden. Wij adviseren u wat het beste past bij het uiterlijk van uw bedrijfswagen.

EXCLUSIEVE

AANHANGWAGEN BOUW

Zoekt u naar een specifieke aanhanger, maar kunt u die nergens vinden? Zoek dan niet verder! Wij bouwen een op maat gemaakte aanhangwagen, volledig volgens uw wensen.

TRAILER VERLICHTING

Wilt u uw trailer graag voorzien van goed licht? Onze verlichting voldoet ten aller tijde aan de wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

AANHANGWAGEN verlichting

Heeft uw gebruikte of juist gloednieuwe aanhangwagen behoefte aan nieuwe verlichting? Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.