Bedrijfswagen verlichting laten monteren

De verlichting van het exterieur van uw bedrijfswagen is natuurlijk essentieel voor de veiligheid in het verkeer. Daarnaast is de verlichting van het interieur ook van groot belang voor het comfort en de uitstraling van uw bedrijfswagen. Door de verlichting van uw bedrijfswagen te laten monteren door het vakbekwame team van WeLu Lighting Service bent u zeker van kwaliteit.

Veiligheid en praktisch nut in combinatie met een stukje stijl en klasse, dat is ons streven. Om vooral deze veiligheid te kunnen waarborgen is het belangrijk dat er enkel gebruik gemaakt wordt van volledig gecertificeerde lampen. Dit is een absoluut vereiste bij ons.  Hier bent u bij ons dus absoluut van verzekerd.

(Led)verlichting exterieur bedrijfswagen laten monteren en leveren

Voor de levering en montage van de (led)verlichting voor het exterieur van uw bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons specialisme op dit vlak ligt bij het model Mercedes Sprinter, maar ook voor andere bedrijfswagen staan wij voor u klaar. Verlichting rondom is erg belangrijk voor de veiligheid in het verkeer, maar ook zeker op de klus zelf. Het is van groot belang dat anderen u goed kunnen zien wanneer u rondom uw bus loopt. Daarnaast geeft het uw bedrijfswagen een professionele uitstraling en uzelf een veilig gevoel.

Laten leveren en monteren van interieur verlichting

Ook voor de verlichting van het interieur van uw bedrijfswagen kunt u bij ons aankloppen. Het comfort van uw bedrijfswagen speelt hierbij een belangrijke rol. Zeker wanneer u kiest voor een bewegingsmelder die ervoor zorgt dat u altijd goed licht heeft wanneer u iets uit uw bedrijfswagen wilt pakken. De meeste bedrijfswagens zijn natuurlijk standaard al verlicht, maar dit is vaak onvoldoende. Wat extra licht kan vaak absoluut geen kwaad, ’s avonds maar zeker ook overdag. U wilt natuurlijk, ook in alle hoekjes en verschillende schappen van uw bedrijfswagen, goed en veel licht hebben.

Levering en montage van audio

Daarnaast is ons team ook in staat de complete audio in uw bedrijfswagen te verzorgen. Zo kunt u veilig handsfree bellen in uw bedrijfswagen en met de beste geluidskwaliteit muziek luisteren.

  • Verlichting exterieur
  • Verlichting interieur
  • Audio

Bent u geïnteresseerd in één van deze diensten? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Of kom bij ons langs aan de Hessenweg 123 te Lunteren.

BEDRIJFSWAGEN VERLICHTING

Uw bedrijfswagen ook in het donker op laten vallen? Wel zo veilig, en bij WeLu Lighting Service ook nog eens stijlvol. Zo straalt u professionaliteit uit en gaat u vol trots de weg op. 

ZONNEKLEPPEN

Wij bieden u een grote variëteit aan zonnekleppen. Met of zonder LED-verlichting en nog vele andere mogelijkheden. Wij adviseren u wat het beste past bij het uiterlijk van uw bedrijfswagen.

EXCLUSIEVE

AANHANGWAGEN BOUW

Zoekt u naar een specifieke aanhanger, maar kunt u die nergens vinden? Zoek dan niet verder! Wij bouwen een op maat gemaakte aanhangwagen, volledig volgens uw wensen.

TRAILER VERLICHTING

Wilt u uw trailer graag voorzien van goed licht? Onze verlichting voldoet ten aller tijde aan de wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

AANHANGWAGEN verlichting

Heeft uw gebruikte of juist gloednieuwe aanhangwagen behoefte aan nieuwe verlichting? Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.