Aanhangwagen verlichting laten monteren

De verlichting van uw aanhangwagen is natuurlijk enorm belangrijk. Veiligheid boven alles! Door de verlichting van uw aanhangwagen te laten monteren door de ervaren monteurs van WeLu Lighting Service weet u zeker dat dit goed zit.

Veilig door het verkeer kunnen heeft natuurlijk de hoogste prioriteit. Daarnaast kan een slecht verlichte aanhangwagen u ook nog eens dure boetes opleveren. De verlichting van uw aanhangwagens moet om deze redenen goed in elkaar zitten. Het moet vanzelfsprekend zijn dat deze werkt, zodat u gebruik kunt maken van uw aanhangwagen wanneer u maar wilt. Wanneer u echt in één keer uw verlichting helemaal op orde wilt laten maken kunt u ervoor kiezen om ook uw bedrijfswagen verlichting door ons te laten monteren. Ons team dat beschikt over een gezonde hoeveelheid vakkennis helpt u hier graag bij.

Overige elektronica laten monteren op uw aanhangwagens

Naast de verlichting van uw aanhangwagens is ons team ook gespecialiseerd in alle overige elektrische systemen voor uw aanhangwagens. Door te kiezen voor ons weet u zeker dat uw verlichting en andere systemen goed voor elkaar zijn en u er geen enkel omkijken meer naar heeft.

Verlichting laten monteren op zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens

Wij monteren nieuwe verlichting op zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens. Verder kunt u voor de montage van elektrische systemen op trailers en/of diepladers bij ons terecht. Ons team beschikt over een brede kennis van al deze types. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog bij ons in het vaandel.

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

Wilt u graag nieuwe verlichting laten monteren op uw nieuwe of gebruikte aanhangwagen, trailer of dieplader? Vindt u het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt, zodat u zich voor een lange periode niet meer druk hoeft te maken om uw verlichting? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Of kom gerust even bij ons langs aan de Hessenweg 123 te Lunteren.

BEDRIJFSWAGEN VERLICHTING

Uw bedrijfswagen ook in het donker op laten vallen? Wel zo veilig, en bij WeLu Lighting Service ook nog eens stijlvol. Zo straalt u professionaliteit uit en gaat u vol trots de weg op. 

ZONNEKLEPPEN

Wij bieden u een grote variëteit aan zonnekleppen. Met of zonder LED-verlichting en nog vele andere mogelijkheden. Wij adviseren u wat het beste past bij het uiterlijk van uw bedrijfswagen.

EXCLUSIEVE

AANHANGWAGEN BOUW

Zoekt u naar een specifieke aanhanger, maar kunt u die nergens vinden? Zoek dan niet verder! Wij bouwen een op maat gemaakte aanhangwagen, volledig volgens uw wensen.

TRAILER VERLICHTING

Wilt u uw trailer graag voorzien van goed licht? Onze verlichting voldoet ten aller tijde aan de wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

AANHANGWAGEN verlichting

Heeft uw gebruikte of juist gloednieuwe aanhangwagen behoefte aan nieuwe verlichting? Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.